Referanser

Dette sier våre kunder om våre produkter og kurs

riisalogo

Vi har vært brukere av Advocate desktop og Compensatio i mange år, og gjennom disse årene har vi fått muligheten til å påvirke fagtilpasninger som ivaretar det behovet som advokater innenfor erstatnings- og forsikringsretten har. Dette har gitt programvarene et solid fundament innenfor disse områdene.

Jussystemer er praktisk orienterte i forhold til advokatens hverdag og våken i forhold til de endringene som løpende skjer i bransjen, det er derfor Jussystemer er den leverandøren som det er naturlig for oss å samarbeide med.

Ole Andresen

Advokat/partner, Riisa & co

Våre advokater arbeider i hovedsak opp mot det offentlige, og siden Advocate Desktop automatisk genererer salærskjema basert på sakstype og timeføring, har våre rutiner rundt avregning blitt enklere og bedre.

Vi har brukt Advocate Desktop i integrasjon med Mamut regnskap siden 2007, og er godt fornøyd med løsningen. Timeregistreringen er enkel, fakturerte beløp og midler på klientkonto er oversiktlig på hver sak. Vi får ut rapporter på det vi har behov for, både til internt bruk og opp mot klienter og betalende part. Ønsker vi egne rapporter bistår supportavdelingen hos Jussystemer med dette.

Jussystemer tilbyr opplæring, kursing og support raskt og effektivt, samtidig som de er i konstant dialog med det offentlige og oss brukerne om forbedring og oppdatering av systemet.

Tonje Bråthen

Kontorsjef/Advokatassistent DNA, Advokatfirmaet Sulland , Advokatfirmaet Sulland

logo_v2

Vi brukte tidligere to separate programmer for timeregistrering og for dokumentbehandling, og for litt over et år siden gikk vi over til Jussystemers Advocate Desktop. Vi er i dag veldig fornøyd med å ha byttet!

Nå får vi alt samlet på et sted og har bedre oversikt over virksomheten. Kan absolutt anbefale Advocate Desktop til andre advokater.

Tomas Braut Svendsen

Advokat, Advokatfirma Storeng, Beck og Due Lund

brodtkorb og gerdts logo

Vi advokater er avhengige av å ha et system som effektiviserer hverdagen. Advocate Desktop har enkel dokumentbehandling, timeregistrering og fakturering.  Funksjonen at en kan overføre sine økonomiske aktiviteter automatisk til et salærskjema, er veldig tidsbesparende. Faktura og salæroversikten gjør det enkelt å ha økonomisk oversikt til enhver tid.

Marte Svarstad Brodtkorb og Kim Gerdts

Advokatene Brodtkorb og Gerdts

furuholmen

Vi har vært brukere av Advocate Desktop (AD) i mer enn 10 år og har i hele denne perioden hatt et godt samarbeid med Jussystemer. Våre advokater har mange saker innen strafferett og da er utfylling av Arbeidsoppgave og salærfastsettelse en stor del av hverdagen, AD sin integrasjon mot skjemaet har gjort dette arbeidet vesentlig enklere samt at kvaliteten har blitt bedre.

Vi har også integrasjon mellom AD og Mamut regnskap, hvilket gjør at vi til enhver tid har enkel oversikt over økonomien på sakene.

I 2015 gikk vi over til Jussystemers ASP-løsning i samarbeid med SysKon. Med mange års timer, saker og dokumenter som skulle flyttes var dette noe vi gruet oss for, men overgangen gikk smertefritt takket være god dialog og planlegging i forkant.

Når det gjelder support så har vi alltid hatt god dialog med ansatte i Jussystemer slik at vi alltid får hjelp umiddelbart når vi trenger det. Problemene løser vi sammen.

Jeg vil understreke at vi har vært med i utviklingen av salærskjemaet og ble alltid hørt når nye løsninger  skulle settes i live. Våre ønsker ble hørt.

Indira Ocuz Eikefjord

Dipl. jur./ Daglig leder, Advokatfirma Furuholmen

leiros

Vi har brukt Jussystemers Advocate Desktop og SysKons IT-tjenester siden 2002.

Det er ubetalelig å kunne ha kun ett sted å forholde seg til når det gjelder den daglige IT-driften av våre programmer.

Tore Leiros

Advokat, Advokatene Leiros & Olsen AS

ghg

Kurset i erstatningsutmåling, Compensatio, var veldig bra. Kursholder var kunnskapsrik og troverdig. 

Undervisningen foregikk på en pedagogisk og lettlært måte.

Mads Ribe

Advokat/LL.M, Advokatfirma Gram, Hambro & Garman

Kurset erstatningsutmåling ved hjelp av Compensatio var praktisk, og pedagogisk lagt opp. Svært nyttig.

Terningkast 5+

Henning Brath

Advokat, Advokatforum DA