Personvern

Personvern og informasjonskapsler

Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan Jussystemer AS (org.nr. 867 599 002) behandler opplysninger om besøkende på vår nettside. Behandlingsansvarlig er Jussystemer AS ved daglig leder Steven Portch. Behandlingsgrunnlaget er samtykke med mindre annet er spesifisert. Kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden.

 

Informasjon om Jussystemers behandling av personopplysninger

Jussystemer samler inn personopplysninger gjennom vårt kontaktskjema. Personopplysningene som samles inn er navn, e-post og telefonnummer. Disse opplysningene samles inn for kommunikasjonsmessige formål og for at vi skal kunne tilby våre produkter og tjenester til våre eksisterende kunder og andre interessenter. Informasjonen som samles inn lagres i våre systemer for salgsoppfølging o­g deles ikke med tredjeparter. I enkelte tilfeller vil personopplysningene suppleres med offentlig tilgjengelig informasjon i tråd med behandlingens formål. Personopplysningene slettes når de ikke lenger er nødvendige å oppbevare ut fra formålet.

Du har rett til å kreve innsyn i personopplysninger om deg og hvordan disse behandles. Du kan kreve å få personopplysningene korrigert eller slettet. Samtykket du har gitt kan til enhver tid trekkes tilbake. Kontakt oss dersom du har spørsmål vedrørende vår behandling av personopplysninger. Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener at Jussystemer ikke har overholdt dine rettigheter etter personopplysningsloven.

 

Analyseverktøy og informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker Google Analytics til å analysere brukermønsteret til de besøkende på jussys.no. På denne måten kan vi optimalisere våre nettsiders funksjonalitet og dermed styrke brukervennligheten. Google Analytics benytter seg av informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din maskin når du besøker en nettside. Informasjonskapselen lagrer midlertidig informasjon om hvordan du bruker nettsiden, deriblant din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker, hvilken nettside du kom fra, samt din tidsbruk på våre nettsider. Jussystemer har aktivert funksjonaliteten i Google Analytics som anonymiserer IP-adresser, slik at ditt bruksmønster ikke kan spores tilbake til deg. Les mer om hvordan Google behandler personopplysninger her.

Dersom funksjonaliteten for informasjonskapsler ikke er skrudd av i din nettleser aksepterer du bruken av informasjonskapsler på våre nettsider. Du kan lese mer om hvordan du unngår bruk av informasjonskapsler her.

I tabellen under kan du se hvilke informasjonskapsler vi bruker:

Informasjonskapsel

Lagringstid

Informasjon

__ga

To år

Google Analytics-informasjonskapsel

__gid

24 timer

Google Analytics-informasjonskapsel

 

Bruk av e-post ved generelle henvendelser og support

E-post er ikke en sikker kommunikasjonskanal, noe som kan medføre at sensitive personopplysninger og andre fortrolige opplysninger som sendes med e-post kan komme på avveie. Vi fraråder derfor at sensitive og fortrolige opplysninger sendes med e-post ved kommunikasjon med oss. Dette gjelder både i forbindelse med generelle henvendelser og support. Jussystemer.no er sikret med https, noe som innebærer at all kommunikasjon mellom din nettleser og våre nettsider er kryptert. Dersom du bruker kontaktskjemaet på vår nettside vil informasjonen du sender dermed også krypteres.

 

Endringer

Ved endringer i lovverk eller interne rutiner vil vi oppdatere vår personvernerklæring fortløpende.

Sist endret: 21.06.18