Compliance Hvitvasking

KnowYourClient

KnowYourClient er vår bransjetilpassede programvare for hvitvaskingskontroll. Verktøyet er svært brukervennlig og sørger for at du alltid overholder pålagte lover og plikter.

Med KnowYourClient kan du enkelt kvalitetssikre oppdrag og dokumentere at lovens bestemmelser overholdes. Programmet passer for alle som er rapporteringspliktige i henhold til hvitvaskingsloven § 4, og hensikten med tjenesten er å gjøre jobben så lett og oversiktlig som mulig – uten at det går på bekostning av kvalitet. Programmet er enkelt å komme i gang med og kan integreres mot de kundestøtte-/saksbehandlingssystemene du allerede har.

Kontakt oss gjerne hvis du ønsker mer informasjon.

Internkontroll

Dersom du behandler personopplysninger eller er rapporteringspliktig etter hvitvaskingsloven, er du underlagt kravene etter internkontrollforskriften. Å utvikle egne rutiner for internkontroll og holde disse oppdaterte i egen organisasjon kan være et omfattende og tidkrevende arbeid.

Vårt nettbaserte program for internkontroll inneholder maler, rutiner, vedlegg, avvik, kartlegging og risikovurderinger, og gjør det enklere for deg og bedriften din å overholde alle lover og pålegg knyttet til personopplysninger og hvitvasking. Programmet kan også integreres med andre løsninger for internkontroll, som for eksempel HMS-systemer.

Vi tilbyr alle kundene våre tett oppfølging og veiledning, slik at du får mest mulig ut av tjenesten.

Kontakt oss gjerne hvis du ønsker mer informasjon.

Bare nysgjerrig? Eller vil du bestille med en gang?

Send inn skjemaet nå så kontakter vi deg for en prat.