Compensatio

Erstatningsutmåling etter personskade
Compensatio er IT-verktøyet for advokater, saksbehandlere, dommere og andre som arbeider med erstatningsutmåling etter personskade.
Raskt og effektiv beregning av erstatningskrav basert på lover, forskrifter, rettspraksis og øvrige forutsetninger. Automatisk håndtering av finansmatematikk, skatteberegning, mènerstatning med levetidstabeller, pensjonstap, bruttofisering, kapitalisering, skatteulempe og forsinkelsesrente.

Siden 1993
Compensatio har vært i bruk i siden 1993 og løsningen er kvalitetssikret av DNV GL og Norsk Regnesentral.

Alle typer personskadesaker
Programmet er integrert med Advocate Desktop (og med Microsoft Office) og benyttes i alle typer personskadesaker, som bilansvar, voldsoffererstatning, yrkesskade, Culpa-ansvar, arbeidsgiveransvar, produktansvar, pasientskade, offentlig ansvar og barneerstatning.

Lokalt, egen server eller på ASP/skyløsninger
Compensatio kan installeres lokalt på brukernes egen PC, på egen server eller på ASP/skyløsninger. Abonnement for vedlikehold og telefonsupport sikrer brukerne kontinuerlig oppfølging og riktig resultat.

Systemkrav finner du her.

Jussystemer tilbyr også kunder veiledning og assistanse  tjenester for å sikre brukerne kontinuerlig oppfølging og korrekt resultat. 

Les mer nedenfor om Compensatio assistanse.

 

Compensatio assistanse

Compensatio
assistanse

Vi er opptatt av å hjelpe kundene våre i arbeidet med personskaderett og Compensatio, og vi tilbyr digitale læreverktøy, samt kurs og seminarer som forenkler og støtter arbeidsprosessene. Her er våre nyttige verktøy og ressurser for deg som jobber med personskadesaker:

Personskadeportalen: Personskadeportalen er utviklet for å gi deg enkel og grundig veiledning når du bruker Compensatio. Portalen, som drives av Lexia Education i samarbeid med Jussystemer AS, er et praktisk verktøy relevant for alle som jobber med personskaderett. Personskadeportalen oppdateres hver 14.dag og inneholder følgende for å effektivisere saksbehandlingen:

  • Redaksjonelt utvalgte kilder, med koblinger til lovdata Pro,
  • Kildene er tematisert og på annen måte strukturert
  • Tematiserte dommer, med uthevninger av det viktige
  • E-bok med ulike nivåer
  • Forklaringsvideoer og e-kurs. Hjelpedokumenter, oppdaterte og nedlastbare. 

Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å prøve Personskadeportalen.

Kurs og videreutdanning: Jussystemer arrangerer jevnlig kurs og seminarer digitalt og fysisk i kurslokalene våre rett ved Oslo tinghus, samt årlige ekspertseminarer. Kontakt oss i dag for mer informasjon og påmelding.

Bare nysgjerrig? Eller vil du bestille med en gang?

Send inn skjemaet nå så kontakter vi deg for en prat.