ASP/Skytjeneste

Ekstern løsning for drift av din programvare

Vår ASP-løsning er for advokatkontorer og juridiske avdelinger som ikke ønsker å ha egne interne løsninger med ansvar for servere og programmer i egne lokaler. Vi tar ansvaret for driften av din programvare, og kunden trenger ikke bekymre seg for oppdateringer, backup, sikkerhet, virusvern eller andre forhold knyttet til drift.

Løsningen er et samarbeid mellom Jussystemer AS og SysKon AS. Vi er to leverandører med mer enn 20 års erfaring i bransjen, og det er vi som er eksperter på drift av våre programmer. Vår samlede kompetanse sørger for en så effektiv IT-hverdag som mulig for våre kunder. Du får en felles leverandør for både program og drift, som gir den komplette IT-løsning for advokatkontorer. 

Løsningen brukes i dag av flere mellomstore og store advokatfirmaer. Vi ser at flere og flere ønsker en driftsavtale hos en leverandør som har inngående kunnskap om softwaren som advokatene bruker. Dette sparer deg for tid og uforutsigbare kostnader til IT-drift, slik at du kan konsentrere deg om din egen bedrifts kjernevirksomhet.

Løsningen leveres som en datatjeneste til kundene over et nettverk. Programmene dine, dokumentene dine og din epost blir tilgjengelig for deg der du befinner deg. Abonnement for vedlikehold med online/telefonsupport sikrer kontinuerlig oppfølging. 

 

Kontakt oss

ASP/Skytjeneste

Beregningstjeneste Compensatio

Utredningstjeneste Scan Crash